Opdrachten

Orteliuslaan 1000 te Utrecht opnieuw op de kaart
ProVIP werd gevraagd het ca. 36.000m2 grote kantoorgebouw opnieuw op de kaart te zetten. Voor dit gebouw hebben we een concept bedacht waarbij tal van voorzieningen geboden worden die bijdragen om een druk werkbestaan te combineren met een gezonde levensstijl. We hebben o.a. het gebouw een nieuwe naam gegeven, de centrale entree en binnentuin opnieuw ingericht inclusief een gezonde horecavoorziening en sportfaciliteiten alsmede vervoermiddelen geïntroduceerd die uitnodigen om meer naar buiten te gaan. Fase 1 van de transformatie is uitgevoerd, fase 2 en 3 volgens eind 2016.

Volgende project

Nieuw concept voor vd Sande Bakhuijzenstraat Amsterdam
Een gedateerd kantoorgebouw dat al enige tijd leeg stond; op basis van de omgeving en marktontwikkelingen koos ProVIP voor een concept waarin het gebouw uitsluitend bestemd werd voor huurders uit de zorg- en educatieve sector. Het concept werd uitgewerkt, inclusief logo/huisstijl en artist impressions van hoe het zou gaan worden. Tevens volgde een uitgebreide brochure en website. Het sprak veel partijen aan en binnen korte termijn was dan ook het gebouw onder voorbehoud van uitvoering vrijwel geheel verhuurd. Uiteindelijk is het pand verkocht aan een ontwikkelaar ten behoeve van woningbouw.

Overzicht van alle opdrachten 2009 - heden

ProVIP in de media
Over het algemeen wordt er vooral geschreven over het project waar ProVIP bij betrokken is, maar zo nu en dan verschijnt er ook een stukje in de media over ProVIP en haar visie ten aanzien van onroerend goed. Hierbij een overzicht van de verschenen artikelen.

Contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!
Verzenden mislukt. Probeer het opnieuw aub.

ProVIP B.V.

  • Btw: NL83116817.B.01
  • Kvk: 58628045
  • Bank: NL91KNAB0207059705

> download algemene voorwaarden