Your anything but ordinary asset manager

Als vastgoedbelegger streeft u altijd naar een zo hoog mogelijk rendement. Vertrekkende huurders en leegstand dragen daar niet aan bij. Eén ding is zeker, traditionele verhuur- en asset management-strategieën bieden geen oplossing. Wat wel werkt is eigentijds asset management met een allesbehalve alledaagse aanpak!

Asset management is méér dan het verhuren van vastgoed en het onderhouden van contacten. Vanuit dat besef heb ik me met ProVIP in korte tijd ontwikkeld tot dé veelzijdige specialist in asset management. Met ProVIP bewijs ik keer op keer dat het anders, beter én rendabeler kan. Dat betaalt zich altijd uit in win-winsituaties. Vastgoedbeleggers mogen rekenen op de hoogst haalbare rendementen, terwijl huurders zich verzekerd weten van een pand dat tegemoet komt aan al hun wensen en eisen. Dat maakt hen niet alleen tot tevreden, maar vooral ook tot loyale huurders.

Met ruim 20 jaar ervaring ken ik de vastgoedbranche van binnen en buiten. In die jaren heb ik een uitgebreid en waardevol netwerk opgebouwd dat ik effectief weet in te zetten. Daarnaast heb ik een zeer goed ontwikkeld oog voor de marketingtechnische en conceptuele aspecten voor vastgoed. Daarmee én met het bundelen van netwerkkrachten geef ik ProVIP een belangrijk en uniek onderscheidend vermogen in de commerciële vastgoedwereld.

Gaat het om het ontwikkelen en uitrollen van een concept, dan werk ik overwegend projectmatig. Maar ook bied ik voor een kortere of langere periode ondersteuning als vast personeel uitvalt of bij tijdelijke drukte. Ik beschik over een hands-on mentaliteit en ben bedreven en ervaren in alle aspecten van asset management, van het noodzakelijke bureauwerk tot en met het sluiten van deals. Daarbij is de inzet altijd het zoveel en zo goed mogelijk ontzorgen van mijn opdrachtgever.

Allesbehalve alledaags. Dát is wat ProVIP maakt tot een aantrekkelijke en interessante partner voor opdrachtgevers in het vastgoed. In een eerste oriënterend gesprek leg ik u graag uit hoe ik met ProVIP óók het verschil voor u kan maken.

Specialismen: commercieel asset management, conceptontwikkeling, real estate marketing, verhuur commercieel vastgoed, waardering van commercieel vastgoed, ondersteuning due diligence trajecten, (her)structureren vastgoedportefeuille

Dedicated to make the difference

"Vastberaden het verschil te willen maken. Dat is typerend voor wie ik ben en hoe ik te werk ga. Die drive zorgt er al mijn hele leven voor dat ik de dingen anders aanpak dan anderen. Het heeft me geleerd dat je vaak verder komt als je je buiten de platgetreden paden durft te begeven.

Die vastberadenheid om het verschil te willen maken kwam me goed van pas toen ik kennis maakte met de vastgoedwereld. Ik begon in de woningmakelaardij. Maar al snel merkte ik dat ik anders met huizen omging dan de gemiddelde woningmakelaar. Zo was ik meer bezig met de potentie van een pand als investering dan die als fijne en comfortabele woning. Daarop volgde de logische opstap naar het commerciële vastgoed. De uitgebreide kennis en ervaring die ik daarin opdeed in functies als taxateur en asset manager bleken van grote waarde toen ik in 2009 startte met ProVIP.

Met ProVIP wil ik de professionele en servicegerichte schakel zijn tussen verhuurders en huurders van commercieel vastgoed. Mijn inzet is altijd om de hoogst haalbare resultaten voor de vastgoedbelegger te behalen. Zónder daarbij de belangen van de huurders en gebruikers uit het oog te verliezen. Partijen enthousiasmeren, oog hebben voor ieders belangen, relaties opbouwen en onderhouden, dát is waar het op aankomt en wat ik ook met veel plezier doe.

Soms is er meer nodig om een pand weer op de kaart te zetten. Dan ga ik onvermoeibaar door met het bedenken van een onderscheidend concept. Bedenk ik op welke doelgroep we gaan focussen en hoe we die het beste kunnen benaderen. En ja, ik heb daarbij vaak een uitgesproken mening en ik schuw een ludieke aanpak niet.

Maar had u anders verwacht van iemand die vastberaden is het verschil te willen maken?"

> lees artikel VGVisie

Referenties

“Zeer professionele, vlotte en integere agent/interim manager”

Als opdrachtgever in diverse asset management zaken, heb ik Joyce leren kennen als een zeer professionele, vlotte en integere agent/interim manager. To the point, vasthoudend, doelgericht en begaan met de job. Daarbij is ze ook nog gewoon leuk.

Boris Brummelhuis – Kildare Partners

“Accuraat, doelgericht en met oog voor detail”

Ik heb met veel plezier met Joyce samen gewerkt aan het project 'T Slag in Rotterdam. Haar professionele en integere werkhouding gekoppeld aan haar persoonlijke drive hebben tot een zeer goed resultaat geleid. Accuraat, doelgericht en met oog voor details zijn kenmerkend voor haar werkhouding. Een teamspeler met het juiste gevoel voor humor die een onmisbare schakel bleek te zijn in de keten.

Sven Green – Van Wijnen Groep

“De resultaten van Joyce haar inzet zijn fenomenabel”

Joyce heeft in opdracht van Havensteder de verhuur verzorgd van Gezondheidscentrum 't Slag. De resultaten van Joyce haar inzet zijn fenomenabel met 100% verhuurd voor oplevering. Joyce is een vakvrouw die gaat voor resultaat zonder hierbij integriteit en het bredere perspectief uit het oog te verliezen.

Pascal Boelhouwer – Havensteder

“Een hardwerkende en gedisciplineerde vastgoed professional”

Ik ken Joyce als een hardwerkende en gedisciplineerde professional in het commerciële vastgoed. Ze is een ervaren property/asset manager met veel kennis. Een vriendelijk, betrokken en commercieel persoon met humor die ik aan kan raden in ieder team en bedrijf dat werkzaam is in het commercieel vastgoed.

Mark Roos – AdHoc Horeca makelaars

“Gericht op resultaat, ambitieus en een echte netwerker en met een zeer positieve sociale houding.”

Joyce is gericht op resultaat. Ze is ambitieus en een echte netwerker met een zeer positieve sociale houding. Top kwaliteiten: persoonlijk, expert, hoge kwaliteit.

Chris Reijman Hinze – Urban Developers

“Professioneel, doortastend, deskundig, een vastgoed-professional op veel gebieden”

Ik heb niet heel lang gewerkt met Joyce en dat is jammer. In die periode heb Joyce leren kennen als professioneel, doortastend, deskundig, een vastgoedprofessional op veel gebieden. Ze slaagt erin om grote hoeveelheden informatie over complexe gebouwen te verwerken tot heldere waarderingen. Ook toont ze haar vaardigheden in allerlei soorten vastgoedtransacties; aanhuur, verhuur, kopen en verkopen. Ze heeft een duidelijk zicht op de portefeuille om zodoende de verhouding tussen rendement en risico te optimaliseren. Haar rapporten zijn duidelijk en “to the point”. Ik beveel Joyce aan voor iedere vastgoeduitdaging die u zou kunnen hebben.

Rob Schouten

“Creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken”

Joyce heb ik leren kennen als een gedreven professionele vrouw. Ze heeft Annexum goed geholpen door voor complexe vraagstukken creatieve oplossingen te vinden. Verder is ze plezierig in de omgang en goed met huurders.

Huib Boissevain - Annexum

“Gedreven, slim, standvastig, commercieel en volhardend.”

In mijn functie als commercieel directeur bij Chalet heb ik ruim 3 jaar met Joyce samengewerkt waar zij als externe asset manager verantwoordelijk was voor een aantal objecten binnen de portefeuille. Ik heb haar in die tijd leren kennen als een vriendelijke en capabele vrouw, prettig om mee samen te werken. Ze is gedreven, slim, standvastig, commercieel en volhardend.

Tijn Rademakers – Chalet Group

“Energie en lef voor een creatieve aanpak”

Bij Stadgenoot is Joyce ingehuurd geweest voor een kort project waarvoor extra handen en een frisse wind van buiten nodig waren. Met veel verve en energie heeft Joyce het project opgepakt en in de juiste banen kunnen leiden. Hierbij was er aandacht voor zowel de hoofdlijnen als de details, waardoor het niet bij adviezen en plannen bleef. Wat Joyce kenmerkt is de energie en haar lef voor een creatieve aanpak.

Susanne Biemond – Stadgenoot

“Humor en teamgeest”

Bij Stadgenoot heb ik Joyce leren kennen als een zeer vakkundige, hardwerkende collega. Haar efficiënte en zelfstandige manier van werken als interim bedrijfsruimteadviseur in combinatie met de humor en teamgeest als persoon heeft haar tot een enorme versterking voor ons team gemaakt.

Joris Dahmen

“Een echte (vastgoed)vakvrouw met een scherp oog voor detail”

Tijdens mijn periode bij Diephuis Partners heb ik met plezier samengewerkt met Joyce. Ze is een echte (vastgoed)vakvrouw met een scherp oog voor detail. Haar productiviteit en efficiëntie zijn van een zeer hoog niveau. Gekoppeld aan veel kennis en ervaring is ze een echte meerwaarde voor een team.

Lennaert Diephuis – MVGM

“Daadkrachtig met een eigen mening”

Ik heb Joyce in de afgelopen jaren leren kennen als een gedreven vastgoedprofessional. Daadkrachtig met een eigen mening. Inzicht in de materie van het vastgoed. Veranderingsbereid. Een prettig mens om mee samen te werken.

Hans Peter Fris – Fris

Contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!
Verzenden mislukt. Probeer het opnieuw aub.

ProVIP B.V.

  • Btw: NL83116817.B.01
  • Kvk: 58628045
  • Bank: NL91KNAB0207059705

> download algemene voorwaarden