Dedicated to make the difference

ProVIP zet zich in om alle zorg uit handen te nemen op gebied van vastgoed en uw vastgoed zo goed mogelijk te laten renderen. Vanuit eerdere werkervaring en kennis ligt de focus op:

 • commercieel asset management (zowel doorlopend als op interim basis)
 • conceptontwikkeling
 • real estate marketing

ProVIP is echter breder inzetbaar, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Aan- en verhuur commercieel vastgoed
 • Heronderhandeling huurovereenkomsten
 • Waardering van commercieel vastgoed
 • Ondersteuning due diligence trajecten
 • (Her)Structureren vastgoedportefeuille

De werkwijze van ProVIP kenmerkt zich door professioneel en doortastend optreden met een creatieve inslag vanuit een oprechte interesse in vastgoed.

De naam ProVIP is bewust gekozen. ProVIP hecht namelijk veel waarde aan service, integriteit en loyaliteit ten aanzien van haar opdrachtgevers. Werkt u met ProVIP, dan bent u VIP. U kunt rekenen op een pragmatische aanpak, gedrevenheid, heldere communicatie en een gedegen advies. ProVIP streeft voortdurend naar een waardevolle lange termijnrelatie en is vastbesloten het verschil te maken. Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken wat ProVIP voor u kan betekenen.

Persoonlijk

ProVIP is opgezet door Joyce Bruijn.

“Toen ik van de middelbare school af kwam was het meteen duidelijk; ik ga het vastgoed in! Ik begon in de woningmakelaardij, maar al snel merkte ik dat ik anders met het vastgoed omging dan werd verwacht van een woningmakelaar. Ik lette meer op de financiële/strategische aspecten dan de emotionele aspecten. Voor welk bedrag kopen we aan? Wat moeten we aanpassen? Hoeveel blijft er onderaan de streep over? Al snel kwam ik terecht in het commerciële vastgoed, wat een juiste keuze bleek te zijn. Ik werkte o.a. als taxateur en asset manager waar ik leerde dat ik het beste functioneer als schakel tussen verhuurder en huurder.

In 2009 besloot ik ProVIP te beginnen. Gaandeweg is een duidelijke focus ontstaan op asset management, real estate marketing en concept-ontwikkeling; naar mijn idee zijn deze onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ik vind het elke keer weer een uitdaging om uit te zoeken welke mogelijkheden de regio en het gebouw bieden, op welke doelgroep we gaan focussen en hoe we deze doelgroep het beste kunnen benaderen. Ik hou van een persoonlijke en ludieke aanpak en ik heb daarin een uitgesproken mening.

Het uiteindelijke doel is vanzelfsprekend optimalisatie van het rendement, maar ook een win-win situatie te creëren voor zowel verhuurder als huurder. Het eindresultaat is pas écht positief als beide partijen tevreden zijn, immers tevredenheid draagt bij aan loyaliteit.”

> lees artikel VGVisie

Referenties

“Zeer professionele, vlotte en integere agent/interim manager”

Als opdrachtgever in diverse asset management zaken, heb ik Joyce leren kennen als een zeer professionele, vlotte en integere agent/interim manager. To the point, vasthoudend, doelgericht en begaan met de job. Daarbij is ze ook nog gewoon leuk.

Boris Brummelhuis

“Accuraat, doelgericht en met oog voor detail”

Ik heb met veel plezier met Joyce samen gewerkt aan het project 'T Slag in Rotterdam. Haar professionele en integere werkhouding gekoppeld aan haar persoonlijke drive hebben tot een zeer goed resultaat geleid. Accuraat, doelgericht en met oog voor details zijn kenmerkend voor haar werkhouding. Een teamspeler met het juiste gevoel voor humor die een onmisbare schakel bleek te zijn in de keten.

Sven Green

“De resultaten van Joyce haar inzet zijn fenomenabel”

Joyce heeft in opdracht van Havensteder de verhuur verzorgd van Gezondheidscentrum 't Slag. De resultaten van Joyce haar inzet zijn fenomenabel met 100% verhuurd voor oplevering. Joyce is een vakvrouw die gaat voor resultaat zonder hierbij integriteit en het bredere perspectief uit het oog te verliezen.

Pascal Boelhouwer

“Leuke collega met een flinke drive die zowel zelfstandig als in een team haar mannetje staat.”

Voordat ik bij Diephuis Partners ging werken was ik Joyce al meerdere keren tegen gekomen, een vakkundige vlotte vastgoed vrouw met pit. Het jaar dat ik bij Diephuis met haar samen mocht werken leerde ik Joyce kennen als een leuke collega met een flinke drive die zowel zelfstandig als in een team haar mannetje staat.

Hans Faddegon

“Gericht op resultaat, ambitieus en een echte netwerker en met een zeer positieve sociale houding.”

Joyce is gericht op resultaat. Ze is ambitieus en een echte netwerker met een zeer positieve sociale houding. Top kwaliteiten: persoonlijk, expert, hoge kwaliteit.

Chris Reijman Hinze

“Professioneel, doortastend, deskundig, een vastgoed-professional op veel gebieden”

Ik heb niet heel lang gewerkt met Joyce en dat is jammer. In die periode heb Joyce leren kennen als professioneel, doortastend, deskundig, een vastgoedprofessional op veel gebieden. Ze slaagt erin om grote hoeveelheden informatie over complexe gebouwen te verwerken tot heldere waarderingen. Ook toont ze haar vaardigheden in allerlei soorten vastgoedtransacties; aanhuur, verhuur, kopen en verkopen. Ze heeft een duidelijk zicht op de portefeuille om zodoende de verhouding tussen rendement en risico te optimaliseren. Haar rapporten zijn duidelijk en “to the point”. Ik beveel Joyce aan voor iedere vastgoeduitdaging die u zou kunnen hebben.

Rob Schouten

“Gedreven, slim, standvastig, commercieel en volhardend.”

In mijn functie als commercieel directeur bij Chalet heb ik ruim 3 jaar met Joyce samengewerkt waar zij als externe asset manager verantwoordelijk was voor een aantal objecten binnen de portefeuille. Ik heb haar in die tijd leren kennen als een vriendelijke en capabele vrouw, prettig om mee samen te werken. Ze is gedreven, slim, standvastig, commercieel en volhardend.

Tijn Rademakers

“Energie en lef voor een creatieve aanpak”

Bij Stadgenoot is Joyce ingehuurd geweest voor een kort project waarvoor extra handen en een frisse wind van buiten nodig waren. Met veel verve en energie heeft Joyce het project opgepakt en in de juiste banen kunnen leiden. Hierbij was er aandacht voor zowel de hoofdlijnen als de details, waardoor het niet bij adviezen en plannen bleef. Wat Joyce kenmerkt is de energie en haar lef voor een creatieve aanpak.

Susanne Biemond

“Humor en teamgeest”

Bij Stadgenoot heb ik Joyce leren kennen als een zeer vakkundige, hardwerkende collega. Haar efficiënte en zelfstandige manier van werken als interim bedrijfsruimteadviseur in combinatie met de humor en teamgeest als persoon heeft haar tot een enorme versterking voor ons team gemaakt.

Joris Dahmen

“Scherp, intelligent en een uitstekende werkmentaliteit”

Een echte taxateur! Joyce is scherp, intelligent en ze heeft een uitstekende werkmentaliteit. Ze kent het bedrijf, ze is in staat om kennis te delen en ze is zeer goed in het doorgeven van vaardigheden. Naast dit alles heb ik haar integriteit, haar grote gevoel voor humor, haar goede karakter en het feit dat ze niet aarzelt als het gaat om het ondersteunen en/of 'verdedigen' van haar collega’s zeer bewonderd!

Natascha Kooiman

“Een echte (vastgoed)vakvrouw met een scherp oog voor detail”

Tijdens mijn periode bij Diephuis Partners heb ik met plezier samengewerkt met Joyce. Ze is een echte (vastgoed)vakvrouw met een scherp oog voor detail. Haar productiviteit en efficiëntie zijn van een zeer hoog niveau. Gekoppeld aan veel kennis en ervaring is ze een echte meerwaarde voor een team.

Lennaert Diephuis

“Daadkrachtig met een eigen mening”

Ik heb Joyce in de afgelopen jaren leren kennen als een gedreven vastgoedprofessional. Daadkrachtig met een eigen mening. Inzicht in de materie van het vastgoed. Veranderingsbereid. Een prettig mens om mee samen te werken.

Hans Peter Fris

Contact

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!
Verzenden mislukt. Probeer het opnieuw aub.

ProVIP B.V.

 • Johan Huizingalaan 763A
 • 1066 VH
 • Amsterdam
 • Btw: NL83116817.B.01
 • Kvk: 58628045
 • Bank: NL91KNAB0207059705

> download algemene voorwaarden